Tandheelkundige behandelingen – Donckers Tandartsen – Simpelveld

Tandheelkundige behandelingen

Graag zien we jou regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met jou door, zodat jouw lach gezond en mooi blijft. Indien nodig, ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in jouw gebit zijn, bespreken wij met jou of extra behandeling nodig is. Wij vertellen jou dan over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • de duur van de behandelingen
  • de kosten van de behandelingen
  • alternatieve behandelingen

Informatie over behandelingen kun je nalezen in de gezondheidsinformatie op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met jou en de behandeling volgt op korte termijn. Je kunt daarbij denken aan een gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij jou over de kosten. Na jouw instemming, voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

Als een bijzondere behandeling nodig is, hoef je niet zelf op zoek te gaan. Veel van deze bijzondere behandelingen hebben wij zelf in huis. Afsaneh is gespecialiseerd in endodontologie, André in implantologie en esthetische tandheelkunde. Mocht je een andere bijzondere behandeling nodig hebben, die wij niet zelf kunnen doen (bijvoorbeeld kaakchirurgie), verwijzen wij jou graag door naar een andere praktijk, die jou kan helpen.