Kwaliteit – Donckers Tandartsen – Simpelveld

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Dit begint bij vakmanschap en deskundigheid. Daarom hebben wij de beste specialisten in huis. Onze (paro-) preventieassistentes kunnen je tot in details vertellen hoe jij je gebit het langst mooi houdt. Daarnaast zijn onze mondhygiënisten helden in het oplossen van tandvlees gerelateerde problematiek. Tandarts Afsaneh is gespecialiseerd in endodontologie. Tandarts André is specialist in implantologie en esthetische tandheelkunde. Daarnaast is tandarts Vadjiha een ster in de algemene tandheelkunde

Wij zijn aangesloten bij verschillende verenigingen. Zo zijn André en Afsaneh aangesloten bij het KNMT en ITI. Ook hebben zij een IQual groepje bestaande uit verschillende tandartsen. Die komen periodiek samen om met elkaar te sparren en elkaar up to date te houden over gezondheidswetenschappelijke onderwerpen.

Als tandarts ben je nooit uitgeleerd. De ontwikkelingen op tandheelkundig gebied, houden wij goed bij door het bijhouden van vakliteratuur. Ook volgen wij verschillende cursussen die onze kennis op pijl houden en aanvullen. Omdat wij dit zo interessant vinden, halen we vaak meer dan het dubbele aantal KRT punten dan jaarlijks voor een tandarts nodig is.

Ook letten wij op de kwaliteit van onze materialen. Wij vervangen deze op tijd en onze assistenten zorgen ervoor dat steriliteit gewaarborgd blijft. Hygiëne is binnen een tandartspraktijk namelijk van groot belang.

Alle kennis die wij in huis hebben, delen wij graag met anderen. Daarom doen wij binnen onze praktijk ook aan het opleiden van assistenten. Daarnaast nemen wij de tijd en aandacht om jou zorgvuldig over onze behandelingen informeren, zodat jij niet met vragen, maar met antwoorden naar huis gaat.

Jouw mening is voor ons belangrijk. Heb jij suggesties hoe we jou beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat wij de beste kwaliteit blijven leveren.