Kwaliteit – Donckers Tandartsen – Simpelveld

Kwaliteit

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Dit begint bij vakmanschap en deskundigheid. Daarom hebben wij de beste specialisten in huis. Onze preventieassistente Dyonne kan jou tot in details vertellen hoe jij je gebit het langst mooi houdt. Daarnaast hebben wij mondhygiëniste Kit, die een heldin is in het oplossen van problemen met het tandvlees. Tandarts Afsaneh is gespecialiseerd in endodontologie. Tandarts André is specialist in implantologie en esthetische tandheelkunde.

Wij zijn aangesloten bij verschillende verenigingen. Kit is lid van NVM Mondhygiënisten. André en Afsaneh zijn aangesloten bij het KNMT en ITI. Ook hebben zij een IQual groepje bestaande uit verschillende tandartsen, die samenkomen om over gezondheidswetenschappelijke onderwerpen te praten.

Als tandarts ben je nooit uitgeleerd. De ontwikkelingen op tandheelkundig gebied, houden wij goed bij door het lezen van vakliteratuur. Ook volgen wij verschillende cursussen die onze kennis op pijl houden en aanvullen. Omdat wij dit zo interessant vinden, halen we vaak meer KRT punten dan jaarlijks voor een tandarts nodig is.

Ook letten wij op de kwaliteit van onze materialen. Wij vervangen deze op tijd en onze assistenten zorgen ervoor dat deze altijd steriel zijn. Hygiëne is binnen een tandartspraktijk namelijk van groot belang.

Alle kennis die wij in huis hebben, delen wij graag met anderen. Daarom doen wij binnen onze praktijk ook aan het opleiden van assistenten. Daarnaast nemen wij de tijd en aandacht om jou zorgvuldig over onze behandelingen informeren, zodat jij niet met vragen, maar met antwoorden naar huis gaat.

Jouw mening is voor ons belangrijk. Heb jij suggesties hoe we jou beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat wij de beste kwaliteit blijven leveren.