André Donckers – Donckers Tandartsen – Simpelveld

André Donckers

Tandarts Implantoloog
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
Afdeling:
Directeur
BIG-nummer:
29041370702

” width=”300″ height=”300″ class=”alignnone size-thumbnail wp-image-1140″ />”Na mijn studie tandheelkunde aan ACTA heb ik een tijdlang in Duitsland gewerkt, waarna ik me in 2002 in Simpelveld heb gevestigd. In 2008 zijn we begonnen met Donckers Tandartsen.

Bij Donckers Tandartsen ben ik de grote BAAS (samen met Afsaneh natuurlijk). Buiten de gewone behandelingen en adviezen over een tandheelkundig welzijn van mijn patiënten, vind ik het leuk om mij met implanteren, kleine chirurgische ingrepen en de opbouw van gebitsslijtage bezig te houden. Steeds meer mensen weten me te vinden om in een korte tijd weer een mooi gebit te krijgen (esthetische tandheelkunde met plastische materialen).

Het leukste aan tandarts zijn, vind ik de mensen. Het aan andere mensen leren (klanten en ook collegae) van alles wat ik denk te weten, geeft mij elke dag weer energie. Of het nu over tanden poetsen of over een wetenschappelijk artikel gaat, als mijn boodschap aankomt en ik mensen kan motiveren, voelt dat altijd als een klein wonder.”

Terug naar overzicht